Loading...

Ostrovit Vitamina C 1000mg - 20 Tablete Efervescente - Lamaie

0 recenzii
1300 RON

Categorii variate

Alege dintr-o gama variata de produse

Transport local

Livram produsele direct la usa ta

Comanda rapida

Termen de livrare: 1-5 zile

Categorii variate
Transport local
Comanda rapida
Alege dintr-o gama variata de produse
Descriere produs

OstroVit Vitamina C 1000mg este un supliment alimentar sub formă de tablete efervescente dizolvabile în apă. Este o alternativă excelentă pentru persoanele care doresc să-și completeze nivelul zilnic de vitamina C, care în același timp evită suplimentarea sub formă de comprimate și care se preocupă de o formulă cu un singur ingredient, cu o doză mare de vitamina C. O tabletă efervescentă a suplimentului nostru furnizează 1000 mg de acid L-ascorbic - pur și simplu dizolvați-o în apă și beți lichidul gata preparat.

Vitamina C joacă un rol semnificativ în organismul uman, reglând multe procese și funcții fiziologice, așadar, dacă doriți să vă suplimentați nivelurile zilnice, optați pentru suplimentul nostru OstroVit Vitamina C 1000 sub formă de tablete efervescente!

ADMINISTRARE: 

Dizolvați 1 comprimat în 200 ml de apă. Consumați o dată pe zi.

Nu utilizați la persoanele care au o predispoziție pentru formarea pietrelor la rinichi sau suferă de pietre la rinichi.

INGREDIENTE:

Agent de umplere: sorbitoli; Acid L-ascorbic (vitamina C); Regulatori de aciditate: acid citric, bicarbonat de sodiu; glucoză; Stabilizator: polietilen glicol; Aromă naturală de lămâie cu alte arome naturale; Îndulcitor: sodiu de saccharină; Agregatori de antiaglomeranti: dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor grași.

Informații nutriționale:

 Pentru o porție

Vitamina C 1000 mg 

 
Loading...