Loading...

OstroVit Magneziu + Potasiu - 20 Tablete Efervescente - Grapefruit

0 recenzii
1600 RON

Categorii variate

Alege dintr-o gama variata de produse

Transport local

Livram produsele direct la usa ta

Comanda rapida

Termen de livrare: 1-5 zile

Categorii variate
Transport local
Comanda rapida
Alege dintr-o gama variata de produse
Descriere produs

OstroVit Magneziu + Potasiu este un supliment alimentar sub formă de tablete efervescente, care reprezintă o combinație perfectă a trei ingrediente active. Produsul a fost creat pentru persoanele care doresc să-și completeze dieta cu magneziu, potasiu și vitamina B6 și care nu apreciază suplimentarea sub formă de comprimate orale. Pur și simplu dizolvă tableta în apă și bea lichidul gata preparat cu gust delicios de grapefruit.

ADMINISTRARE:

1 tabletă pe zi. Dizolvați 1 tabletă în 200 ml de apă călduță, consumați imediat după preparare. Produsul este destinat adulților.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu utilizați produsul ca înlocuitor pentru o dietă variată. Se recomandă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu consumați produsul dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele sale. Copiii, femeile însărcinate sau care alăptează nu trebuie să utilizeze produsul. Suplimentele alimentare trebuie ținute departe de copii.

INGREDIENTE:

Regulator de aciditate: acid citric; bicarbonat de potasiu (potasiu); carbonat de magneziu (magneziu); regulator de aciditate: bicarbonat de sodiu; agent de îndesare: sorbitoli; aromă de grapefruit; stabilizator: polietilen glicol; îndulcitori: ciclamat de sodiu, acesulfam K; concentrat uscat de sfeclă roșie; colorant: riboflavină; clorhidrat de piridoxină (vitamina B6); colorant: beta-caroten.

Informații nutriționale:

Ingrediente active Per porție

Magneziu 125 mg 

Potasiu 300 mg 

Vitamina B6 1,4 mg 

 

Loading...