Loading...

Pantofi sport Wilson Rush Pro 3.5 - 36 EU

0 recenzii
  • Marca: Wilson
  • Vandut si livrat de: New Sport
  • Cod produs: n8tWRS327740E035
  • Stoc limitat
56000 RON

Categorii variate

Alege dintr-o gama variata de produse

Transport local

Livram produsele direct la usa ta

Comanda rapida

Termen de livrare: 1-5 zile

Categorii variate
Transport local
Comanda rapida
Alege dintr-o gama variata de produse
Descriere produs

Rush Pro 3.5 Clay isi pastreaza reputatia de explozivitate si stabilitate suprema, dar acum intr-un design mai atletic, conic. Pregatiti-va pentru miscari puternice si agresive catre fileu cu usurinta datorita sasiului sau de suport 4D, o constructie de arc in talpa exterioara anti-rasucire care genereaza o multime de control de ridicare si de torsiune. O parte superioara minim stratificata adauga un plus de respirabilitate, facand din acesta un pantof ideal care imbina puterea si confortul pentru jucatorii care joaca agresiv si le place sa atace fileul.

Tehnologii:

- Tehnologia DF2: acesta este sistemul Dynamic Fit care consta dintr-o inclinatie de 9 mm intre calcai si degete. Scopul sau este de a imbunatati sentimentul de joc, de a fi mai aproape de sol, oferind in acelasi timp o mai buna viteza de reactie.

- Endofit: este o manseta interioara care se muleaza pe picior si ofera un mare confort si o adaptare la morfologia piciorului.

- Peticul Medial din cauciuc ofera o durabilitate si o protectie sporite atunci cand piciorul este tarat pe zgura

- Talpa exterioara Duralast: talpa externa dura, ce va permite sa evoluati pe orice tip de teren pentru o mare rezistenta si o aderenta excelenta.

- R-DST +: localizata la calcaiul si la nivelul piciorului, aceasta asigura o buna amortizare datorita sistemului de spuma DST.

- 4D Support Chassis: folosita pentru a limita torsiunea piciorului si riscul de accidentari

- Sensifeel 2.0 ofera straturi de confort sub picioare, in timp ce R-DST + combina amortizarea rapida, iar trunchiul TPU ofera stabilitate impotriva rasucirii piciorului.

- Proiectat pentru a oferi performanta sporita pe zgura

Specificații

CuloareMaterial sintetic
MarimePortocaliu
Loading...