Loading...

Masina de racordat Wilson BAIARDO

0 recenzii
  • Marca: Wilson
  • Vandut si livrat de: New Sport
  • Cod produs: n8tWRZ748100
  • Stoc limitat
29.74999 RON

Categorii variate

Alege dintr-o gama variata de produse

Transport local

Livram produsele direct la usa ta

Comanda rapida

Termen de livrare: 1-5 zile

Categorii variate
Transport local
Comanda rapida
Alege dintr-o gama variata de produse
Descriere produs

Proiectat cu un focus laser pe cea mai buna ergonomie din clasa pentru a se potrivi nevoilor solicitante ale racordatului profesional, Masina de racordat Wilson Baiardo imperecheaza un aspect curat si elegant, cu o serie de caracteristici care revolutioneaza confortul si precizia in timpul procesului de racordare.

Tehnologia eficienta din punct de vedere biomecanic are trei motoare separate pentru a crea unghiuri optime pentru diferite faze ale procesului, reducand nevoia de indoire si rasucire. Aceste pozitii de inclinare si inaltime sunt determinate de formule bazate pe inaltimea utilizatorului, dar pot fi personalizate si reamintite pentru pana la sase utilizatori diferiti printr-un ecran tactil multilingv. Masina are, de asemenea, un sistem de montare in sase puncte cu rotatie de 360 ​​de grade si un cap de tensiune autoguidabil care necesita o singura miscare pentru a bloca racordajul si a trage tensiunea cu o simpla lovire de deget.

O mașină de racordat de clasă mondială, folosită pentru a racorda rachetele celor mai buni jucători din lume la Grand Slams, cum ar fi US Open.

Pentru manualul in limba romana, accesati butonul "Descarca fisier".

Masina de racordat se aduce pe comandă!

 

 

 

 

Loading...