Loading...

Ceas sport Suunto 3 Granite Red, unisex, rosu

0 recenzii
  • Marca: Suunto
  • Vandut si livrat de: New Sport
  • Cod produs: n8tSS050475000
  • Stoc limitat
97750 RON

Categorii variate

Alege dintr-o gama variata de produse

Transport local

Livram produsele direct la usa ta

Comanda rapida

Termen de livrare: 1-5 zile

Categorii variate
Transport local
Comanda rapida
Alege dintr-o gama variata de produse
Descriere produs

Design nordic pentru o viață în echilibru

Proiectat și realizat cu precizie în Finlanda, frumosul ceas Suunto 3  este inspirat coloristic din natura nordică. Cu un ghid personalizat de instruire adaptativ și urmărire a activitățiilor 24/7, inclusiv numărarea pașilor, calitatea somnului, stresul și recuperarea, noul Suunto 3 este conceput pentru a funcționa în armonie cu viața ta!

  • Orientare adaptivă de formare

Îndrumarea de instruire adaptivă vine în trei moduri diferite. Alegeți-l pe cel care se potrivește cel mai bine obiectivului tău: menține-ți nivelul de fitness actual, îmbunătățește-l moderat (modul implicit) sau stimulează-ți țelul de fitness cu un plan mai intensiv. Indiferent de modul pe care îl alegeți, Suunto 3 vă creează un plan de antrenament de 7 zile, cu durată și intensitate optimă pentru fiecare exercițiu.

Planul de pregătire este adaptat automat la activitățile dvs. reale, astfel încât dacă vă pierdeți un exercițiu sau vă entuziasmați și faceți ceva mai mult decât a fost planificat, nu trebuie să vă stresați cu privire la actualizarea manuală.

Exercițiile planificate sunt ușor de activat și, odată pornit, ceasul te îndrumă să rămâi la intensitatea potrivită.

  • Pregătit pentru toate sporturile

Suunto 3 este pregătit pentru toate sporturile dvs. preferate, de la alergare, înot și ciclism, până la yoga, antrenamentele la sală, drumeții și multe altele. Ceasul folosește cadența pe încheietura mâinii pentru măsurarea vitezei și distanței în activitățile de mers și alergare, ceea ce înseamnă că puteți urmări viteza și distanța oricând

Măsurarea ritmului cardiac la încheietura mâinii asigură ușurința de utilizare, iar rezistența la apă de 30 de metri înseamnă că puteți lua ceasul la înot fără griji.

  • Gestiunea activităților și al odihnei

Suunto 3 contorizează automat pașii zilnici și caloriile. Dar pentru a echilibra sesiunile de activitate intensă un somn bun este esențial, de aceea purtați Suunto 3 pe timp de noapte pentru a vă urmări somnul. În rezumatul somnului veți vedea cât timp ați dormit și cât de bine a fost susținută astfel recuperarea.

În plus, ceasul vă măsoară stresul și recuperarea pe parcursul zilei pentru a vă ajuta să vă asigurați că aveți energia necesară pentru activitățile sportive favorite

  • Îmbunătățește-ți experiența cu aplicația SUUNTO

Suunto 3 se conectează la noua aplicație Suunto, care vă înregistrează toate activitățile și vă menține la curent cu activitățile, somnul și tendințele generale de fitness. Partajați momente memorabile din activitățile dvs. și interacționați ușor cu alții din comunitatea de aplicații Suunto.

Conectarea la aplicația Suunto permite, de asemenea, urmărirea vitezei și distanței și vă urmărește traseul, toate pe baza GPS-ului dispozitivului dvs. mobil.

  • Obțineți beneficiile de la rețeaua partenerilor SUUNTO

Conectați-vă ceasul Suunto 3 cu aplicațiile preferate pentru a vă analiza activitățile, pentru a găsi îndrumări de formare sau pentru a crea videoclipuri 3D din aventurile voastre - și partajați-le comunităților.

Suunto 3 vine și cu pachetul de valori; beneficii și tratamente oferite de partenerii noștri, care urmăresc să vă ușureze pregătirea și experiența în aer liber și să vă ajute să vă atingeți obiectivele.

Loading...